Stark man....



Emil ser riktigt liten ut brevid Sandberg och detta 340kg däck.....

Emil skjuts iväg ;)


På tiden...

På tiden att jag skriver lite nu.... Har varit en otroligt tråkig vecka där inte mycket har hänt. Har ju varit sååå dåligt väder så man blir bara så himla rastlös. Verkar ju inte som att solen kommer att titta fram heller.
Min två yngsta söner har fyllt år men de var i Stockholm med deras pappa så jag har inte kunnat ge de något än. De ska få sina presenter när de kommer till mig igen. Jag hoppas att de kommer att bli nöjda.
Igår var det kalas på bygdegården. Det var trevligt =) Jag och Anders dansade...Han dansar aldrig nykter säger han men det får han nog lära sig för det där med takt och känsla försvinner lite efter några öl/groggar....Men kul var det att dansa även om vi hamnade på golvet en gång....Hm...ja....balansen försvinner ju lite också....
Vi var på Baldersnäs och tittade på Starke man också. En kompis till barnen var med och tävlade. De lyfter otroliga vikter....Känner att jag borde träna lite men det är inte det lättaste på sommaren och inte heller när man inte har en sambo som gärna tränar. Visserligen har han ju ont i ryggen men intresset finns inte hos honom så då blir det bara inte av...Kommer ju en höst och då får man väl ligga i lite mer...Tre dagar inne i Mellerud kommer det att bli så får vi se hur det blir med de andra. Nu flyttar vi ju snart och då blir det mycket körning igen.

Sommar...





Ja jag vet inte vad som hände under vägen men känns som att somrarna var mycket bättre när man var liten.
Tycker det har varit samma visa flera år i rad nu när solen inte riktigt vill visa sig utan det är kallt och höstlikt. Finns ju inget man kan göra åt det men det är lite deprimerande. Sol och värme är något som jag tror alla människor behöver för att orka med hösten och vintern. Sitter just nu och tittar ut på detta regn som bara håller i sig. Känner inte för att göra något. På sommaren ska man ligga vid stranden, åka på utflykter, sitta ute länge på kvällarna, umgås med folk och bara njuta av att det är ljust och varmt. Det finns ju alltid resor att åka på men det är ju inte alla som har råd med det eller planerat in det i semesterplanerna...
Jajaja, man ska inte hänga läpp för det man inte kan göra något åt men visst är det trist...

Små barn....


Små barn är så roliga...Min lilla söta Maya tror absolut inte på spöken säger hon. Jag kan ju inte låta bli att skoja ibland om att spöket kommer och pussar henne eller nyper henne i rumpan...Igår när vi åt mat ville hon inte ha några ärtor men jag sa att det är jättebra att äta för då kan inte spökena komma åt en...=) Nähä...det finns inga spöken säger Maya på sitt förståndiga sätt...Annsofie har ett i sin väska säger hennes mamma då...Lite senare blir Maya jättesur och går och sätter sig på verandan...jag går efter och fotar lite och så frågar jag henne om vi ska se om spöket vill komma ut...Det vill hon ju gärna....Men säger jag...spöket är rädd för hunden och vågar inte komma ut...då går vi in säger Maya...Då vågade spöket komma fram och vem var det som SÅG spöket först...Jo såklart...Maya.....Och så var leken i gång...Älskade prinsessa...

Mina prinsessor...


Turturduvorna <3


Mina paket...



Längesedan...

Nu var det väldigt längesedan jag var inne och skrev...Ska försöka sammanfatta dagarna.
Jag har fyllt år, hela 37år är jag nu. Tiden går fort. Min familj sjöng så fint för mig och min sambo hade fixat tårta. Härligt frukost. Utav min äldsta son och hans söta flickvän fick jag ett par jättesöta hjärtan örhängen och utav Anders fick jag parfym, den luktade mycket gott. Dagen firade vi sedan i Trollhättan hos min systerdotter som fyller efter mig. Hon fyllde fyra år. På söndagen åkte vi ut till Marstrand, vi gick en guidad tur i fästningen, tittade lite på båtar och käkade pizza. Medan vi satt och käkade kom det världens regnskurar, det ska ju vara fint väder på kusten....
Kvällen avslutades på balkonen med en drink som min sambo fixade i ordning. Han gillar sånt och är duktig på det. Nu har jag köpt en bok med massor av tips med drinkar och tilltugg.
Så kom måndagen och alla skulle härifrån...Lite tråkigt att vara ensam tycker jag. Körde barnen till deras pappa och sedan tvättade jag hela dagen. Såg en film som jag sett för längesedan men kom inte ihåg så mycket av den, View from the top hette den. På kvällen åkte jag till en kompis, tänkte vi skulle ta en promenad, tjötade en stund först och sedan blev det en kortis till grannen. Hennes bror med familj. Där fick vi korv och bröd och fika. Satt och pratade om precis alltmöjligt och helt plötsligt var klockan 23. Då gick vi.
Tisdag var en rastlös dag.....Det slutade med att jag bakada drygt hundra bullar och några chokladrutor. På kvällen hämtade jag Emil och Carolin. Efter ett tag kom deras kompis Jocke, vi spelade spel och Emil är en superdålig förlorare. Hihihihi.....


Längtar...

SENTIDO Sultan Beldibi

Sentido Sultan Beldibi i Turkiet.....

Paket...



Lite svårt att veta vad man ska köpa ibland men denna gång blev det inte kläder utan bara leksaker och fem pussel med Mamma Mu motiv...Lite pedagogiskt måste det ju också vara....Hoppas bara att min lilla prinsessa blir nöjd över detta. Kläder är ju alltid lätt att köpa men kanske inte så kul för Maya.

Godmorgon

Försöker att blogga lite men är inte helt nöjd. Vill kunna ändra i layout och textstil... Blir lite för tamt som det är just nu. Måste fråga min lilla svärdotter när hon kommer hit om hon vet hur man gör. Hon har ju bloggat en stund.
Som vanligt sover jag helt kasst på nätterna, är ju inte trött eftersom jag inget gör. Vaknar vid halv 3 och så snurrar jag runt fram till cirka 6 för att sedan sova fram till åtta - nio. Idag kom det ett mess till min sambo på morgonen som väckte oss....Ett för mig ganska onödigt sms men det är en helt annan grej. Handlar mest om vad vi människor är olika och tänker helt olika. Blev lite störd av det men det är bara att gilla läget...
I skrivandets stund håller Anders på att tillaga en omelett som tydligen inte skulle vara precis som den brukar vara. =) Hihihi...ska bli spännande att se vad olikheten är.
Idag vill min stora son till Trollhättan och handla lite. Barnen blir lite rastlösa de med av att gå hemma.  Ja, vi får se vad det blir. Hade väl egentligen tänkt en utflykt med familjen eftersom jag fyller år i morgon men då ska vi på kalas till min systerdotter.

Filmer

 

Igår blev det en filmkväll men alla grabbarna. Två bra filmer men väldigt olika. 127 timmar var en sann historia och det var någon scen som var ganska rå. Helt klart sevärda båda två. Life as we know it var en underhållande och lite romantisk film.

Torsdag

Äntligen är det torsdag igen =)

Började dagen med att inte gå upp klockan åtta som jag hade tänkt mig. Har ju helt vänt på dygnet och sover inte så bra på natten. Vaknade vid halv nio och gick upp strax före nio, tog på mig träningskläderna och ut med Skott. 5,6 km idag igen men på lite kortare tid och så sprang vi lite. Ganska varmt ute. Sitter nu och väntar på att alla min söner ska vakna. Ska äta lunch hos mamma och pappa idag, plättar. Ikväll blir det tacos.

Våra uthus ;)


Onsdag...

Som tur är har denna veckan gått fort. I morgon är det torsdag och då kommer Anders hem. I måndags var han hemma eftersom vi skrev på pappren om huset vi har köpt. Blev inte så länge här inne i Mellerud men det var en givande tid det också. Ganska lättvindigt att bo så här samtidigt som jag saknar friheten på landet och den natur som är där. I september får vi vårt hus som vi båda är stormförtjusta i.
I dag vaknade jag vid halv nio, har ju vänt på dygnet nu när man är ledig vilket inte är så bra. Men gick upp och tog en promenad på 5km med Skott. Sedan var det dags för lite frukost. Haft tvättstugan idag så det har varit en lugn dag idag. Om några timmar ska vi ut på cykeltur jag och mina grabbar.Den store har också hittat hem.

Me...


Min Anders <3


Det här är min sambo....En riktig buse som jobbar som snickare i Norge. ;) Han är 39 år och hans största intresse är jakt. Jag skulle vilja påstå att det inte finns många jägare som honom. Vet det mesta om jakt, en grym skytt och går sällan tomhänt hem efter en jakt. Det är roligt att följa med honom på jakt, alltid lika spännande. Han älskar det mesta som det är fart i och en aning farligt. Väntar fortfarande på att få åka mc med honom...det lär gå fort....

För ett år sedan...





I morgon är det ett år sedan vi bodde så här i en vecka...=) Vilken sommar det <3

Våran Skott



Våran "bebis" är en Basset drever som snart fyller 2 år. Han är en mycket envis jakthund som jagar bra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0